Лятото е най-доброто време както за игра, така и за повишаване на знанията и уменията на учениците в различни дисциплини. Ето защо Детски образователен център ЕЛИТ предлага летни курсове по състезателна математика, английски, роботика и други забавни дисциплини.

STEM, роботика и програмиране с LEGO® Education

Летен курс “STEM, роботика и програмиране за деца с LEGO® Education”

През учебната 2023/2024 г. детски образователен център ЕЛИТ отваря врати за STEM, роботика и програмиране за деца с LEGO® Education. Курсът, който се провежда в партньорство със SparkLab, е успешно продължение на летните креативни занимания за малчуганите, които проявяват интерес към съвременните технологии и иновации.

Летен курс по английски език за ученици

Летен курс по английски език за ученици

Обучението е подходящо както за начинаещи ученици, така и за тези, които вече са имали досег с езика на Шекспир. Основната задача на летния курс по английски език е чрез интересни и забавни уроци и нов иновативен подход, подкрепен с невероятно учебно помагало.

Детски образователен център ЕЛИТ предлага лятна подготовка за бъдещи първокласници

Интензивна лятна подготовка за първи клас

Лятото е най-доброто време както за игра, така и за повишаване на знанията и уменията на децата в различни дисциплини. Ето защо Детски образователен център ЕЛИТ предлага интензивна лятна подготовка за бъдещи първокласници.

Детски образователен център Елит

Лятна състезателна математика

Обучението е подходящо за най-запалените привърженици на числата от 1 до 4 клас, които се явяват или имат желание да се включат в различни математически състезания. Уроците през лятото са насочени към повишаване на знанията и добиване на увереност при решаване на задачи с по-висока трудност.