Хип-хоп класове в Детски образователен център ЕЛИТ

ХИП-ХОП танци за деца в Детски образователен център ЕЛИТ през цялата учебна 2023/2024 година!

Нашумелите класове по Хип-хоп танци за деца се провеждат в нашия център от началото на лятото. Огромният интерес ни подсказа, че малчуганите имат нужда от място и време, в което могат да изразяват свободно себе си чрез музиката и танците.

Затова  класовете по Хип-Хоп танци ще продължат да се провеждат и през учебната година.

По време на заниманията децата не само се потопят в ритъма на най-нашумелия танцувален стил. Те развиват своите двигателни умения, координация и чувство за ритъм. Чрез магията на танца и системните тренировки, децата стават по-организирани, дисциплинирани и развиват умението да работят в екип.

Хип-хоп танците дават самочувствие на децата и голяма възможност за импровизация по време на тренировките. Заниманията с хип-хоп дават и стабилна основа, която ще бъде полезна за детето, ако реши да се занимава с какъвто и да е друг танцувален стил.

Танцовите класове предлагат позитивна и приятелска атмосфера. Тренировките се провеждат под ръководството на хип-хоп танцьора и хореограф Георги Георгиев, който е с богат опит в уличните танци и работата с деца.

През учебната 2023/2024 г. заниманията по хип-хоп танци за деца ще се провеждат в дните събота и неделя в рамките на час от 14:30 ч. до 15:30 ч.

Влез в ритъма на хип-хоп танца в Детски образователен център ЕЛИТ.

Ако танците не са по вкуса на вашия малчуган, може да опита някой от другите ни допълнителни курсове за деца. Сред тях са шахмат, роботика и програмиране и творческите работилници.

Месечна такса – 90 лв. (8 посещения по един астрономически час)
Месечна такса – 60 лв. (4 посещения по един астрономически час)
Еднократно посещение – 20 лв. (за един астрономически час)