Детски образователен център ЕЛИТ предлага лятна подготовка за бъдещи първокласници

Повишаване на знанията и уменията на децата в различни дисциплини е основната задача на екипа на Детски образователен център ЕЛИТ. Ето защо нашият учебен център предлага интензивна подготовка за бъдещи първокласници през лятото.

Несъмнено тръгването на училище е голямо събитие в живота на детето и неговото семейство. През учебната 2023/2024 г. в Детски образователен център ЕЛИТ приложихме успешно допълнителна подготовка за първи клас. Формулата на нашите занимания се оказа изключително полезна за децата.
Обратната връзка от родителите показа, че малчуганите не само са повишили своите умения през изминалите месеци, а същевременно са станали по-уверени. Това е основната причина да организираме интензивна допълнителна подготовка за бъдещи първокласници през месеците юни и юли 2024 г.
Задачата на нашите учители, които са специалисти по предучилищна и начална педагогика, е да провокират във всяко бъдещо първолаче не само интерес към ученето, а и да го въведат плавно в новата му роля, наречена “ученик”. Индивидуалният подход към всяко дете е ключов фактор в нашата работа.
Заниманията поставят бъдещите ученици в близки до реалните условия в училище. Часовете са по 35 минути, както ще бъде и в първи клас.
Ще усъвършенстваме:
  • знанията си по математика;
  • знанията си по български език;
  • уменията си при писане;
  • социалните си умения и общуването с връстници;
Лятната интензивна подготовка за първи клас се провежда от 03.06.2024 г. до 28.08.2024 г.  в дните понеделник и сряда от 08:00 до 12:00 ч. В тези часове децата имат възможност да усъвършенстват своите умения в два основни модула: математика и български език, както и да се включат в игрите в детския център до обяд.
При желание и срещу доплащане, малчуганите могат да се включат и в следобедните занимания, които са част от лятната занималня в ЕЛИТ.
Вярваме, че всеки бъдещ първокласник през септември ще прекрачи смело прага на своето училище.
Ако вашето дете проявява интерес към креативните занимания може да се включи в курсовете по роботика и програмиране.

Полудневна такса в група в дните понеделник сряда от 8:00 ч. до 12:00 ч. – 65 лв.

Целодневно посещение на лятната занималня – 90 лв.

Индивидуален урок – 55 лв. (60 минути)

Индивидуални уроци по 60 минути – ПАКЕТ 9 урока + 1 безплатен – 495 лв.