Работилница „Аз и мама“ в Детски образователен център Елит

Всяко дете се ражда с чудно въображение, което ние развиваме успешно по време на работилницата за мъници до 5 години “Аз и мама”. Основната идея на заниманията е детето, заедно със своята майка, да се впусне в креативни приключения в рамките на 40 минути.

Ранното детско обучение помага на малчуганите да:
  • развият своята обща и фина моторика;
  • решават различни поставени задачи;
  • да се социализират.
Защо да включим детето си в работилницата “Аз и мама”?

Защото децата откриват нов творчески свят по време на креативните занимания. Освен това във възрастта 3-5 години малчуганите са способни да усвоят голямо количество знание.

Работилницата “Аз и мама” за деца до 5 години се провежда в детски образователен център ЕЛИТ през уикендите и почивите дни. Опитен педагог избира креативни теми, свързани със заобикалящата ни среда или различни празници. Заниманията се провеждат с активното участие на деца и родители с цел успешна реализация на поставената творческа задача.

В работилницата “Аз и мама” изработваме:
  • Проекти от хартия.
  • Оригинални тематични подаръци за празници.
  • Рисуваме с пръсти.
  • Декорираме предмети, използвайки различни техники.

В рамките на 40 минути се отдаваме на забавления и творчество. Време, в което децата творят заедно с Вас, техните родители!

Работилницата “Аз и мама” се провежда през цялата учебна 2023/2024 година в събота от 10:30 до 11:10 ч. Мъниците са разпределени в малки групи и могат да бъдат придружавани както от мама и татко, така и от своите баби или дядовци. Ние осигуряваме всички необходими материали.

Събитията са подходящи за деца до 5-годишна възраст. А ако вашият малчуган е по-голям вижте предложението ни за творчески работилници за деца над 6 г.

Цената на единично посещение е 30 лева, за едно дете и един родител и включва:

  1. Арт занимания с преподавател – продължителност 40 минути.
  2. Всички необходими материали.

20% отстъпка от цената за второ дете от едно семейство.