Творчески работилници за деца над 6 години

Творческите работилници за деца над 6 години са сред любимите занимания на малчуганите, посещаващи детски образователен център ЕЛИТ. По време на ателиетата в рамките на час, децата творят и развиват своите креативни умения, учат и се забавляват чрез практически, игрови и интерактивни дейности.

Заниманията, в които се показва изобретателност, са сред любимите на децата! Затова Детски образователен център ЕЛИТ организира креативни работилници за деца над 6 години през уикенда.

Нашият висококвалифициран педагог и творчески специалист преплита различни видове изкуства и техники в работата си с малчуганите. Така успешно се развиват въображението, креативността, критичното мислене, умението за работа в екип и увереността на децата. Освен това децата усъвършенстват успешно фината моторика.

Често заниманията са посветени на големите празници в България. Децата не само творят, а научават повече за историята и традициите на нашата страна. Едно от най-запомнящите се ателиета през мината година беше това, в което отдадохме почит на Васил Левски. Тогава участниците в творческата работилница изработиха книга, посветена на Апостола и научиха повече за неговото семейство и дела.

В творческите работилници за деца над 6 години в Детски образователен център ЕЛИТ творим с ръцете си. Какво?
  • колажи за празниците, които трябва да почита всеки ученик;
  • картички от различни материали;
  • рисуваме върху различни стъклени предмети;
  • предмети от моделин;
  • преплитаме конци в изкусни мартеници и сурвачки;

Творческите работилници за деца над 6 години в Детски образователен център ЕЛИТ се провеждат през учебната 2023/2024 г. всяка събота от 11:30 ч. до 12:30 ч. От децата се изисква само присъствие, ние осигуряваме всички необходими материали.

Ако вашият малчуган проявява интерес към техническите занимания, може да посетите нашите класове по STEM роботика и програмиране.

Цената на единично посещение е 30 лева, като включва:

  1. Арт занимания с преподавател – продължителност 60 минути.
  2. Всички необходими материали.

20% отстъпка от цената за второ дете от едно семейство.