Национално външно оценяване (НВО)

Ранната подготовка на учениците за Национално външно оценяване е от ключово значение за постигането на добри резултати от изпита. Ето защо през учебната 2023/2024 година Детски образователен център ЕЛИТ предлага подготовка за НВО по математика и български език и литература (БЕЛ) за учениците от 4 клас.

Състезателна математика

Математиката е царицата на науките! С ясното разбиране за нейното значение, както за цялостното умствено развитие на децата, така и за оценяването и перспективите им, ние от Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме специализирани курсове по Състезателна математика.

Ментална аритметика

Математиката е царицата на науките! С ясното разбиране за нейното значение, както за цялостното умствено развитие на децата, така и за оценяването и перспективите им, ние от Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме специализирани курсове по Ментална аритметика.

Учебна математика

Учебната математика ще помогне за успешното спряване с учебния материал чрез индивидуален подход, съобразен с трудностите, с които се сблъсква всяко дете при усвояването му.

Подготовка за първи клас

Лятото е най-доброто време както за игра, така и за повишаване на знанията и уменията на децата в различни дисциплини. Ето защо Детски образователен център ЕЛИТ предлага лятна подготовка за бъдещи първокласници.

Български език

В Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме допълнително обучение по БЪЛГАРСКИ език. То е целогодишно (от октомври до май) и има за цел да надгражда изучавания материал в училище.

STEM, роботика и програмиране с LEGO® Education

През учебната 2023/2024 г. детски образователен център ЕЛИТ отваря врати за STEM, роботика и програмиране за деца с LEGO® Education. Курсът, който се провежда в партньорство със SparkLab, е успешно продължение на летните креативни занимания за малчуганите, които проявяват интерес към съвременните технологии и иновации.

Летен курс “STEM, роботика и програмиране за деца с LEGO® Education”

През учебната 2023/2024 г. детски образователен център ЕЛИТ отваря врати за STEM, роботика и програмиране за деца с LEGO® Education. Курсът, който се провежда в партньорство със SparkLab, е успешно продължение на летните креативни занимания за малчуганите, които проявяват интерес към съвременните технологии и иновации.

Английски език

В Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме допълнително обучение по АНГЛИЙСКИ език. То е целогодишно (от октомври до май) и има за цел да надгражда изучавания материал в училище.

Шахмат за деца към Шахматен клуб “ЕЛИТ”

Детски образователен център ЕЛИТ предлага шахмат за деца в партньорство с шахматен клуб “ЕЛИТ”. Обучението по шахмат е подходящо за деца от 4 годишна възраст. По време на заниманията ние…

ХИП-ХОП танци за деца

Хип-хоп танци за деца в дните събота и неделя през учебната 2023/2024 г. Влез в ритъма на танца в Детски образователен център ЕЛИТ!

Творчески работилници за деца над 6 години

Творческите работилници за деца над 6 години са сред любимите занимания на малчуганите, посещаващи детски образователен център ЕЛИТ. По време на ателиетата в рамките на час, децата творят и развиват своите креативни умения, учат и се забавляват чрез практически, игрови и интерактивни дейности.

Работилница за деца “Аз и мама”

Мъниците могат да бъдат придружавани както от мама и татко, така и от своите баби или дядовци. Ние осигуряваме всички необходими материали. Събитията са подходящи за деца до 5-годишна възраст.