Математиката е царицата на науките! С ясното разбиране за нейното значение, както за цялостното умствено развитие на децата, така и за оценяването и перспективите им, ние от Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме специализирани курсове по Състезателна математика, Ментална аритметика, Учебна математика.

Детски образователен център Елит

Състезателна математика

Математиката е царицата на науките! С ясното разбиране за нейното значение, както за цялостното умствено развитие на децата, така и за оценяването и перспективите им, ние от Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме специализирани курсове по Състезателна математика.

Ментална аритметика в Детски образователен център Елит

Ментална аритметика

Математиката е царицата на науките! С ясното разбиране за нейното значение, както за цялостното умствено развитие на децата, така и за оценяването и перспективите им, ние от Детски образователен център ЕЛИТ предлагаме специализирани курсове по Ментална аритметика.

Детски образователен център Елит

Учебна математика

Учебната математика ще помогне за успешното спряване с учебния материал чрез индивидуален подход, съобразен с трудностите, с които се сблъсква всяко дете при усвояването му.

Детски образователен център Елит

Лятна състезателна математика

Обучението е подходящо за най-запалените привърженици на числата от 1 до 4 клас, които се явяват или имат желание да се включат в различни математически състезания. Уроците през лятото са насочени към повишаване на знанията и добиване на увереност при решаване на задачи с по-висока трудност.