Детски образователен център ЕЛИТ предлага лятна подготовка за бъдещи първокласници

Повишаване на знанията и уменията на децата в различни дисциплини е основната задача на екипа на Детски образователен център ЕЛИТ. Ето защо нашият учебен център предлага подготовка за бъдещи първокласници през цялата учебна 2023/2024 г.

Несъмнено тръгването на училище е голямо събитие в живота на детето и неговото семейство. През лятото в Детски образователен център ЕЛИТ приложихме успешно допълнителна подготовка за първи клас. Формулата на нашите занимания се оказа изключително полезна за децата.
Обратната връзка от родителите показа, че малчуганите не само са повишили своите умения през изминалите месеци, а същевременно са станали по-уверени. Това е основната причина да продължим в тази посока. Затова предлагаме допълнителна подготовка за бъдещи първокласници през цялата учебна 2023/2024 г.
Задачата на нашите учители, които са специалисти по предучилищна и начална педагогика, е да провокират във всяко бъдещо първолаче не само интерес към ученето, а и да го въведат плавно в новата му роля, наречена “ученик”. Индивидуалният подход към всяко дете е ключов фактор в нашата работа.
Заниманията поставят бъдещите ученици в близки до реалните условия в училище. Часовете са по 35 минути, както ще бъде и в първи клас, а всяко посещение в ЕЛИТ е по два учебни часа.
Ще усъвършенстваме:
  • знанията си по математика;
  • знанията си по български език;
  • уменията си при писане;
  • социалните си умения и общуването с връстници;
Подготовката за първи клас се провежда в дните понеделник и сряда от 17:45 до 19:00 ч., като децата са разпределени в малки групи.
Вярваме, че всеки бъдещ първокласник след година ще прекрачи смело прага на своето училище.
Ако вашето дете проявява интерес към креативните занимания може да се включи в курсовете по роботика и програмиране.

Такса първи срок (18.09.2023 г. – 30.01.2024 г.) – 1000 лв.
Такса втори срок (01.02.2024 г. – 31.05.2024 г.) – 1000 лв.
Месечна такса 280 лв. за 8 посещения (16 учебни часа по 35 минути)
Еднократно посещение – 45 лв. (2 учебни часа по 35 минути)
Индивидуално посещение – 65 лв. (2 учебни часа по 35 минути)