Ученици решават пробен тест за Национално външно оценяване НВО

Ранната подготовка на учениците за Национално външно оценяване е от ключово значение за постигането на добри резултати от изпита. Ето защо през учебната 2023/2024 година Детски образователен център ЕЛИТ предлага подготовка за НВО по математика и български език и литература (БЕЛ) за учениците от 4 клас.

Специализираната подготовка за Национално външно оценяване (НВО) се осъществява под ръководството на  висококвалифицирани педагози. Основната цел на курсовете по математика и БЕЛ е да бъдат в помощ на учениците при усвояването на учебния материал по съответния предмет. 

По-ранната и постоянна подготовка гарантирано води до по-добри резултати и успеваемост на учениците в НВО. Програмата за 4 клас включва:

  • запознаване с типовете въпроси, задачи и структурата на стандартизираните тестове, които се използват по време на НВО;
  • решаване на тестове и задачи в рамките на определено време по модел на изпита;
  • помощ при затруднения в усвояването на учебния материал;
  • добиване на увереност в знанията;
  • самоконтрол;
Подготовка НВО за 4 клас

Модул БЕЛ или Математика – 300 лв. за 10 посещения по 60 минути

Комбинирано участие в два модула: 550 лв.

 

.

5% отстъпка от цената за модул за две или повече деца от едно семейството, посещаващи курс по Състезателна или Учебна математика (важи при заплащане на такса за модул на второ или трето дете).